Din cele 500 g de carne, se fac 10 snitele;snitelele se bat,se sareaza si pipereaza, dupa gust;se umplu(se fac rulou, ca si sarmalele,dar la capete nu se inchid) cu umplutura,facuta asa:ceapa se taie marunt;se prajeste in uleiul de masline;se adauga 150 g felii de ciuperci,apoi 1 lingurita de patrunjel;se pune sare si piper dupa gust;se mesteca;se ia de pe foc;se lasa sa se raceasca putin.
Dupa ce s-au umplut,se fixeaza cu scobitori.Fiecare snitel(rulou),se fixeaza cu 2 scobitori.
Aceste snitele(rulouri),se dau prin faina.apoi se prajesc in cele 100 ml ulei de floarea soarelui.
Dupa prajire,rulourile se pun intr-o cratita(fara grasime);se adauga 750 ml apa si 150 g ciuperci felii.Se potriveste de sare si piper.Se fierbe,apoi, la foc mic(cratita se acopera),cca 45 minute.
Dupa cele 45 minute,se ingroasa sosul, cu 4 lingurite de faina.Faina se mesteca cu putina apa rece(pt. a nu se forma cocoloase),inainte sa se puna in sos.Se fierbe, apoi,totul 2-3 minute.
Se pun cele 150 ml frisca lichida si patrunjelul,ramas(cam 2 lingurite);se dau citeva clocote.Se ia de pe foc.
Se serveste calda, cu garnitura preferata.Se decoreaza dupa gust
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii