Desfacem conserva cu boabele de porumb si le punem la scurs intr-o strecuratoare.
Untul topit( cateva secunde in cuptorul cu microunde) il amestecam cu laptele, adaugam ouale si le batem bine cu telul.
Ceapa curatata o tocam marunt cu codite cu tot.
Casul il dam pe razatoarea cu gauri mari.
Adaugam treptat faina si amestecam continuu cu telul sa se omogenizeze si sa nu faca cocoloase.
Adaugam la compozitie ceapa tocata, boabele de porumb bine scurse, casul razuit si mararul verde tocat.
Amestecam sa se omogenizeze si asezonam dupa gust.
Intr-o tigaie incalzim uleiul si cu ajutorul unei linguri, punem gramajoare de "snitel" pe care le nivelam cu lingura.
Le prajim la foc domol pe ambele parti, apoi le scoatem pe servetele absorbante.
Preparam spanacul, pe care dupa ce l-am oparit , il tocam marunt si il punem intr-un vas in care am pus usturoi presat si il lasam in ulei 2-3 secunde sa-si dezvolte aroma.
Peste spanac turnam lapte( nu prea mult) si lasam sa dea cateva clocote pina e gata spanacul. Asezonam cu sare si piper.
Servim snitelele alaturi de cate o portie de spanac.
Sau daca doriti, snitelul poate fi servit cald sau rece , alaturi de o salata de rosii cu castraveti si ceapa verde.
Pofta mare sa aveti !
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii