Se spala pieptul de pui si se feliaza dupa care se bate cu ciocanul de snitele.
Intr-un vas se bat bine ouale, dupa care se adauga sare si piper.
Se iau pe rand bucatile de carne si se dau pe rand prin faina, ou si apoi pesmet si se pun in cratita cu ulei incins.
Cand snitele se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun pe o farfurie.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii