Snitele din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Snitele din piept de pui

Ingrediente

  • - un piept de pui
  • - faina de grau
  • - pesmet
  • - 3 oua
  • - sare, piper

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se feliaza dupa care se bate cu ciocanul de snitele.

Intr-un vas se bat bine ouale, dupa care se adauga sare si piper.

Se iau pe rand bucatile de carne si se dau pe rand prin faina, ou si apoi pesmet si se pun in cratita cu ulei incins.

Cand snitele se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun pe o farfurie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise