Se curata de coaja dovleceii, se dau pe razatoarea mica si se strorc de apa lasata.
Peste dovlecei punem oul, faina, smantana, cascavalul ras si mararul tocat marunt, se mai adauga sarea si piperul si se amesteca bine cu o lingura.
Se pune ulei la incins si cu lingura se ia din compozitie si se aseaza in tigaie pana cand se rumenesc pe ambele parti.
Noi le-am servit cu rosii si ou fiert din care am facut o ciupercuta!
Pofta buna!
Mai multe retete pe http://laupasca.blogspot.com
Va astept!
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii