1) Condimenteazã carnea proaspãtã cu sare si piper.
Pune la prãjit in uleiul de masline; eu am folosit ulei aromat cu foi de dafin, piper si usturoi.
2)Lasã foarte putin la prãjit pe fiecare parte, cât sã i-si schimbe culoarea si adaugã usturoiul si câteva ciuperci proaspete feliate optional.
3)Toarnã wiskey si lasã sã fiarbã ; adaugã maisena dizolvatã în apã. Condimentezã dacã mai este nevoie si lasã sã fiarbã amestecând încontinu, pânã se obtine un sos cremos.
(Atunci când prepar carne de vacã la tigaie sau grill prefer bucãti groase si înalte, dacã sunt prea subtiri vor iesi seci pt. cã se prãjesc repede).
4)Am servit cu cartofi dulci prãjiti dar merge si cu garniturã de orez.
Poftã bunã!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii