Intr-o oala cu apa, se pune usturoiul pisat, sare, piper, cimbru si snitelele de soia.
Intr-o oala cu apa, se pune usturoiul pisat, sare, piper, cimbru si snitelele de soia; se lasa la fiert 15-20 min, dupa acest timp, se scurg; dupa ce s-au racit putin, se preseaza in palme sa se scurga apa de la fiert, nu se elimina usturoiul sau cimbrul lipite pe ele, se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei; dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie.
Cele doua feluri de cartofi se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert, in vase separate; dupa ce au fiert bine, se strecoara, se paseaza fiecare cu cate jumatate din cantitatea de unt si sare dupa gust, se freaca adaugand lapte cald.
Pe farfurie, se pune un inel de piure de cartofi albi, un inel de piure de cartofi mov, iar alaturi snitele.
Un deliciu!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii