Intr-o oala cu apa, se pune usturoiul pisat, sare, piper, cimbru si snitelele de soia.
Intr-o oala cu apa, se pune usturoiul pisat, sare, piper, cimbru si snitelele de soia; se lasa la fiert 15-20 min, dupa acest timp, se scurg; dupa ce s-au racit putin, se preseaza in palme sa se scurga apa de la fiert, nu se elimina usturoiul sau cimbrul lipite pe ele, se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei; dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie.
Cele doua feluri de cartofi se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la fiert, in vase separate; dupa ce au fiert bine, se strecoara, se paseaza fiecare cu cate jumatate din cantitatea de unt si sare dupa gust, se freaca adaugand lapte cald.
Pe farfurie, se pune un inel de piure de cartofi albi, un inel de piure de cartofi mov, iar alaturi snitele.
Un deliciu!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii