1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri.
2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtire.
3.Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bat cele 2 oua.
4.Se iau pe rand feliile de carne peste care se presara sare si piper (dupa gust) si se dau prin: faina si oul batut.
5.Intr-o tigaie se pune ulei la incins, la foc mediu, cand uleiul este incins se pun şniţelele la prajit pana capata o culoare aurie-maronie.
6.Dupa ce am prajit snitelele, le pun pe hartie de bucatarie sa mai absoarba din ulei.
7.Se servesc calde sau reci, cu diferite garnituri: cartofi natur sau pai, mazare ...etc.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii