1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri.
2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtire.
3.Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bat cele 2 oua.
4.Se iau pe rand feliile de carne peste care se presara sare si piper (dupa gust) si se dau prin: faina si oul batut.
5.Intr-o tigaie se pune ulei la incins, la foc mediu, cand uleiul este incins se pun şniţelele la prajit pana capata o culoare aurie-maronie.
6.Dupa ce am prajit snitelele, le pun pe hartie de bucatarie sa mai absoarba din ulei.
7.Se servesc calde sau reci, cu diferite garnituri: cartofi natur sau pai, mazare ...etc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii