Carnea se feliazã nu foarte subtire, cine vrea poate sã o batã cu ciocanul.
Se condimenteazã cu sare, piper si usturoiul feliat.Cine vrea, poate pune si vin. Se lasã cel putin 1 orã la rece.
Morcovul, usturoiul tocat,dafin, unt si vegeta se pun putin la cãlit. Adaugã orezul si la urmã apa. Pune capac si lasã la foc mic.
Se prãjeste carnea cu untul, se scoate pe o farfurie.
In aceeasi grãsime se cãlesc ciupercile, care au fost tãiate felii.
Pune din nou carnea in tigaie, smântâna (eu am pus cu gust de ciuperci) si lasã sã fiarbã putin.
Aceastã retetã am invãtat sã o fac de multi ani, si când mã grãbesc sã fac de mâncare,imi vine tot timpul in minte:)) cel mai mult imi place sosul:d
Poftã bunã!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii