Fiecare bucată de carne batuta ca de snitel se sărează şi se umple cu compoziţia de mai sus.După ce ai pus compoziţia se rulează şniţelul şi se prinde cu scobitori la capete.
Se aşează şniţelele astfel pregătite în tava de la cuptor şi cu puţin ulei se rumenesc pe aragaz.După ce sunt rumenite şniţelele pe toate părţile se adaugă printre ele vreo 2 morcovi curaţaţi şi tăiaţi rondele mai groase precum şi ciupercile din conservă.Peste toate acestea se adaugă o cană de apă şi puţin delikat şi se introduc la cuptor.Se lasă să scadă apa,iar daca carnea nu este gata se adaugă din nou apă.Se poate pune şi puţin vin roşu.După ce carnea este gata,apa a scăzut şi şniţelele au început din nou să se rumenească se adaugă sosul.
Este gata când sosul s-a îngroşat.Poftă bună!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii