Snitelele se bat usor, se sareaza si se pipereaza. Se zdrobeste usturoiul si se asaza pe carne. Aceasta se prajeste in unt. Se toarna supa(facem un pic de supa dintr-un cubulet de supa concentrat) si se caleste carnea putin.Dupa aproximativ 30 de minute, se scot snitelele si se pastreaza la cald, in folie de aluminiu. Faina sau amidonul alimentar se amesteca cu smantana si se face un sos mai pastos.Se adauga fasii subtiri de coaja de lamaie si capere tocate si se calesc foarte putin.Astfel se vor servi snitelele tiroleze cu acest sos si lamaie taiata foarte subtire.Se poate adauga si o garnitura de cartofi piure sau paste cu sos de ketcup cu parmezan ras pe deasupra.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii