Ciupercile se pun intr-un ciur si se lasa sa se stoarca.Ceapa se curata si se toaca marunt.Cotletul se spala,se usuca si se taie in fasii subtiri de aproximativ 1 cm.(ca niste taietei lati).Ciupercile,ceapa si cotletul se amesteca si se pun in forma care urmeaza sa fie data la cuptor.
Smantana se bate cu telul adaugandu-se sare,piperul cayenne si chili.Sosul obtinut se pune peste amestecul din forma presaranduse deasupra cascavalul ras.
Se da la cuptorul incins si se lasa la foc tare aproximativ o ora.
Dupa ce sa copt,se scoate din cuptor si se presara patrunjelul tocat.Pofta buna!!!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii