Se portioneaza muschiuletul de porc in feli groase de 2-3cm .Se condimenteaza, se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti pana dublam marimea feliei de carne si se trec bine prin faina.Le asezam pe o tavita sau o farfurie mai intinsa.
Intr-un bol se bate bine oul cu sare,piper si smantana , apoi se pune faina si incorporam bine pana formam un aluat gros,dar fluid ,mai consistent ca cel de clatite.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.Eu am folosit fripteöza .
Trecem feliile de carne in aluatul format si le prajim bine pe ambele parti.
Se pot servi cu garnitura sau numai cu salata.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii