Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu ciocanul de snitele, se marineaza cu sare si piper, se da mai intai prin faina, apoi prin ou batut si la sfarsit prin pesmet amestecat cu putin parmezan. Se scutura bine de excesul de pesmet si apoi se prajeste intr-o tigaie in ulei incins, pe o parte si pe alta.
Cartofii se taie ca pentru prajit si se prajesc in ulei.
Legumele congelate ( mai multe tipuri ) se fierb in apa cu sare si putin ulei, timp de 8-9 minute ( sa ramana crocante ).
Preparatul se pune pe farfurie cat mai estetic aranjat, si se poate decora cu felii de lamaie si verdeata.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii