Incalzim cuptorul la faza grill cu cuptor cine are asa o posibilitate iar la cuptoarele simple aprindem numai partea de sus-temperatura 200 de grade.
Tapetam o tava de cuptor cu pergament pe care il ungem cu putin ulei.
Snitele le batem putin nu trebuie sa fie prea subtiri.Batem ouale bine si dam la gust cu sare si piper,deasemeni snitele le condimentam putin,imprastiem pesmetul pe un platou.Inmuiem snitele bine in ou si le tavalim in pesmet sa fie complet acoperite si le asezam pe tava cu pergament uns in ulei.Ungem snitele cu o perie inmuiata in ulei foarte usor si le da-m la cuptor 10-15 minute pana sant usor rumenite le intoarcem pe partea cealalta le ungem cu putin ulei si le coacem 5-10 minute nu trebuie mai mult sa nu se usuce.Snitele sunt fragede si gustoase ca si cum le-am fi prajit.
Legumele - incalzim wokul cu 2 linguri ulei de masline si adaugam legumele treptat de la cele mai tari la cele mai moi, le prajim 2-3 minute, adaugam sosul de soya, condimentam si le amestecam inca un minut doua pe foc si le servim alaturi de snitele.
O portie gustoasa si sanatoasa minunata si ptr copii si legumele se pot combina dupa dorinta si gusturi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii