Cartofii se curata si se taie feliute foarte subtiri.
Se pun cate 4-5 feliute in forma de evantai, dupa care se ruleaza formand astfel trandafiri care se fixeaza cu scobitori. Se prajesc in uleiul incins, dupa care se scot pe un servetel absorbant si se scot scobitorile.
Pieptul de pui se portioneaza in doua bucati, care se bat usor, se adauga piper si sare.
Albusul se bate bine.
Cascavalul se da pe razatoarea mica.
Bucatile de carne se trec prin albusul de ou dupa care se trec prin cascavalul ras.
Se pun la prajit in uleiul incins, si se rumenesc pe ambele parti.
Se scot pe un servetel absorbant.
Se servesc calde alaturi de trandafirasii de cartofi.
Pofta buna !
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii