Pesmet asezonat inseamna: la 4 linguri de pesmet adaugi o jumatate de lingurita de sare, o jumatate de lingurita de piper negru macinat si o lingura de cimbru macinat.
Taie ciupercile in asa fel incat sa obtii discuri subtiri . Tai carnea in felii subtiri si o bati foarte bine. Pe o felie de carne asezi o felie de bacon. Deasupra, pui o felie de ciperca si inca una de carne. Dai prin ou si pesmet. Presezi bine, apoi infigi sandwich-ul din carne intr-un bat pentru frigaruie, ca si cum ai insaila. Dai prin ou batut si pesment si se prajeste.
Prajeste in ulei din belsug pentru ca snitele san u se arda. Pune snitele pe hartie absorbanta, apoi scoate betele.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii