Pieptul de pui se transeaza si se condimenteaza, dupa gust cu condimente pentru carne de pui. Se lasa asa 20 min. Pesmetul se amesteca cu cascavalul ras pe razatoarea mica si praf de usturoi - dupa gust. Feiile de piept de pui se aseaza intre 2 folii alimentare si se bat. Se trec prin ouale batute si apoi prin amestecul de pesmet. Se prajesc in ulei pana se rumenesc.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii