Carnea se sareaza putin si se da prin faina, ou si, in final, pesmet si se prajeste in unt topit nu prea incins, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se scoate din tigaie si se pastreaza la cald. Grasimea in care s-a prajit carnea se amesteca cu 8 linguri de vin, 4 linguri de apa si se incorporeaza piperul si sarea si 2 linguri de smantana acrisoara. Se lasa putin sa fiarba, apoi se strecoara. Snitelele se asaza pe farfurie si se servesc cu sos si cu piureu de cartofi cu unt. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii