Pieptul de pui se spala, si se feliaza.
Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare.
Feliile de piept de pui se bat usor, se condimenteaza. Pe fiecare se aseaza cate o felie de cascaval si una de sunca, dupa care se pliaza. Se trec de doua ori prin ou si pesmet,presand bine marginile.
Se prajesc in uleiul incins pe ambele parti.Se scot si se lasa la scurs pe servetele absorbante.
Conopida si brocoli se spala si se desfac in buchetele.
Se fierb in apa cu sare timp de 5 minute, dupa care se scurg de apa.
Snitelele se aranjaza pe farfurie. Alaturi se pun buchetelele de conopida si brocolii peste care se pune cubulete de unt.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii