Pieptul de pui se taie in doua, se bate bine fara sa se rupa , se da prin faina si prin sosul gros obtinut din ou , cascaval ras, lapte , smantana, mustar, sare, piper, busuioc, faina si se prajeste uniform in ulei.
Se scoate pe un servetel si cu ajutorul unui economic se rad fasii de parmezan dandu-se la gratinat 1 minut. Se poate servi cu diferite garnituri, sosuri, sau simplu cu un vin demidulce de origine (Panciu).
Pofta buna!
Hanul Voievozilor
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii