Pulpa de porc se taie felii groase de 1 cm.
Pe un fund de lemn se bate cu toporul de bucatarie fiecare felie de carne pe ambele parti.
Intr-un bol se bat ouale spuma, apoi se adauga faina, sarea si piperul si se amesteca pana se omogenizeaza.
Feliile de carne se trec prin amestecul de ou si se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins.
Se prajesc pe ambele parti la foc mic.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii