1. Pieptul de pui se portioneaza in 4 felii pentru snitel (200g. fiecare), se bate, se condimenteaza cu sare si piper si se presara cu susan.
2. Varza se curata de frunzele vestede, se spala, se fierbe 15 minute in supa de legume.
3. Feliile de snitel se prajesc in uleiul incins.
4. Varza se soteaza in unt si se serveste alaturi de snitel si de un vin alb sec.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii