Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in ulei cu putina supa si se scot in alt vas. In sosul format se inabusa ceapa si apoi se adauga boiaua si pasta de tomate dizolvata in putina supa. Cind ceapa s-a inabusit, se adauga restul de supa si se continua fierberea cca 30 minute. Sosul format se strecoara peste snitele inabusite si se fierb impreuna cca 20 minute. Spre sfirsit se adauga smintina si se amesteca usor componentele. Se serveste cu garnituri din legume, dupa preferinta.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii