Ingrediente
1 bagheta lunga, sau 10 felii de paine,  unt la temperatura camerei, 2 linguri de ulei de masline,  1/2 de ceapa (puteti pune si praz ca-s si mai bune asa), 1 catel de usturoi, 200 gr.ciuperci champignion, maghiran, cimbru, 50 gr branza de oaie, 1 minge de mozzarella Granarolo, sos Napoltan (sau in lipsa lui, ketchup), verdeata (optional)
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Intr-o tigaie punem la calit in ulei ciupercile, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, prazul, ceapa cubulete, o piscatura de maghiran si la fel de mult cimbru. Lasam la calit cam 10 minute dupa care adaugam sare si piper. Cine doreste si verdeata, acum o poate adauga. Amestecam usor si, cand legumele sunt rumene, luam tigaia de pe foc.
Separat prajim in foarte putin ulei si feliutele de ciupercute, dupa care le scoatem si le punem la scurs pe un servetel de hartie.
Intindem umplutura pe cate o felie de paine. Cea de-a doua felie de paine a unui sandvis, o ungem cu unt, apoi intindem putin sos Napoletan (sau ketchup), presaram deasupra branza de oaie si mozzarella rupta bucatele.
Impreunam felia cu umplutura de ciuperci cu cea cu unt, sos (ketchup) si branza.
Deasupra fiecarui sandvis punem cate 3 feliute din ciupercile prajite separat.
Punem snack-urile gata formate intr-un sandvis maker si le lasam pana se rumenesc si se fac aurii.
Servim gustarile de toamna calde, dar la fel de bune sunt si reci.
Pofta mare!