Frunzulitele de spanac se mixeaza cu ajutorul blenderului. Se adauga bananele si se mixeaza din nou. Se transfera intr-un castron inalt, se adauga pe rand iaurtul, sucul de rodie, afinele, ghimbirul iar cu ajutorul blenderului vertical se mixeaza dupa adaugarea fiecarui ingredient.
La final se adauga ceaiul verde iar amestecul se omogenizeaza. Se da la rece pentru 30 - 45 de minute. Se serveste cu fulgi de gheata, ornat cu afine/ coacaze si frunzulite proaspete de menta.
Daca doriti ca smoothie-ul sa fie mai fluid, puteti adauga o cantitate mai mare de ceai verde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii