Fierbem orezul spalat pana infloreste. Intre timp oparim smochinele si taiem la fiecare un mic capacel in dreptul coditei, care se inlatura.Strecuram si spalam orezul il amestecam cu coaja de portocala rasa si umplem cu amestecul obtinut smochinele. Punem smochinele intr-o cratita, turnam peste laptele amestecat cu mierea si apa si fierbem la foc mic pana bobul de orez e moale. Se serveste rece. Pofta buna! Un gand: Pune o intrebare cuminte si vei auzi lucruri cuminti ( EURIPIDE ).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii