Legumele se curata si se spala apoi le taiem astfel:
-varza-fisii
-rosiile- cherry- jumatati, rosia mare- felii ( 6-8 felii, depinde de marimea rosiei)
-castravetele- rondele
-morcovul- dat pe razatoarea mica
-ridichile- rondele
-ceapa- rondele
-ardeiul- juliene
Fiecare la poate taia cum doreste , eu va spun doar cum fac eu.
Dressing : Intr-un bol mic se pun toate ingredientele si se bat cu un tel mic ( pt. dressing) sau cu o furculita pana incepe sa se ingroase un pic.
Intr-un bol mare se pun toate legumele si se adauga dressing-ul se pune la frigider pentru 10 min. dupa care poate fi servita.
SA AVETI POFTA !
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii