Speli mugurii de brad, lasi sa se zvante pe un prosop. Asezi in borcan, alternativ, in straturi de 1 cm zahar si muguri de brad. Acoperi cu un tifon, adaugi zahar de cate ori este nevoe, pana se umple borcanul cu sirop. Strecori, pastrezi in sicle capsate,la intuneric. Flosesti ca tratament la raceala, ma ales in caz de tuse, dar si ca sirop cu apa minerala.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii