Se curata si se spala murele sub jet de apa rece, apoi se pun la fiert cu 400 ml apa.
Se curata si se spala murele sub jet de apa rece, apoi se pun la fiert cu 400 ml apa.
Se lasa sa fiarba cca 20 minute, apoi se scurg fructele de sirop. Siropul lasat de fructe se amesteca cu zaharul si se pune din nou la fiert cca. 30 - 45 minute, pana se leaga bine siropul.
Se toarna fierbinte in sticle curate,apoi se infileteaza capacele la sticle, cat siropul este fierbinte. Se depoziteaza in locuri uscate si racoroase.
Pofta buna!
Din fructele ramase se poate prepara, adaugand un pic de zahar si mai fierband putin, o delicioasa pasta care se poate folosi la prepararea unor creme delicioase!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii