Sirop de capsuni preparat la rece - reteta rapida, delicioasa si foarte usor de facut. Descopera cum sa faci un sirop natural de căpșuni, fara fierbere, perfect pentru deserturi si bauturi racoritoare.
Intr-un vas punem capsunele, peste care adaugam zaharul si sucul de lamaie.
Ii punem la frigider 2-3 zile pana cand se dizolva tot zaharul, timp in care amestecam din cand in cand.
Cand zaharul s -a dizolvat complet, turnam siropul in sticle sterilizate.
Pastam siropul intr-un loc racoros.
Din capsunele ramase, puteti face un delicios gem de capsuni, o prajitura pufoasa cu capuni sau chiar un cheesecake cu capsuni. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii