Sirop de capsuni preparat la rece - reteta rapida, delicioasa si foarte usor de facut. Descopera cum sa faci un sirop natural de căpșuni, fara fierbere, perfect pentru deserturi si bauturi racoritoare.
Intr-un vas punem capsunele, peste care adaugam zaharul si sucul de lamaie.
Ii punem la frigider 2-3 zile pana cand se dizolva tot zaharul, timp in care amestecam din cand in cand.
Cand zaharul s -a dizolvat complet, turnam siropul in sticle sterilizate.
Pastam siropul intr-un loc racoros.
Din capsunele ramase, puteti face un delicios gem de capsuni, o prajitura pufoasa cu capuni sau chiar un cheesecake cu capsuni. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii