Speli afinele,le lasi la scurs.
Asezi afinele in straturi alternativ cu zaharul in sticle.Lasi un spatiu pana la gura sticlei.Acoperi cu un tifon,lasi la soare. Timp de cateva zile,adaugi zahar pana se topeste tot zaharul si fructele se acopera cu sirop.Acoperi cu un capac si lasi la rece, sau separi sucul de fructe.Fructele le folosesti la prajituri, iar siropul pentru afinata sau cu apa minerala.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii