Incingeti cuptorul la 200 de grade. Taiati painea in cubulete, puneti intr-o tava si stropiti cu ulei. Lasati la cuptor 8 minute, amestecand la jumatatea timpului.
Fierbeti apa intr-o oala medie, presarati sare si adaugati crevetii pana devin roz, in jur de 3-5 minute. Scurgeti, puneti pe un servet de bucatarie si raciti bine.
Puneti o tigaie la incins, adaugati fasiile de bacon si prajiti bine pe ambele parti pana devin crocante si aurii. Puneti pe un servet de bucatarie pentru a se scurge excesul de grasimi.
Amestecati maioneza cu zeama de lamaie si arpagicul taiat marunt. Amestecati bine si asezonati. Puteti pune cata cantitate doriti din fiecare, in functie de gustul preferat.
Intr-un bol, rupeti in bucati marunte salata, adaugati crutoanele, baconul rupt grosier, rosiile taiate in doua, crevetii si serviti cu dressingul de maioneza.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Eileen Cuisine!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii