Se taie pieptul de pui fasii, se caleste in putin ulei intr-o tigaie de teflon pana devine auriu. Se taie rosiile cuburi, castravetii felii, ardeiul iute bucatele, ceapa rondele. Se piseaza usturoiul, se amesteca cu smantana si mararul tocat. Se condimenteaza totul cu sare, boia dulce si piper. Se ia o lipie, se incalzeste 1 minut in cuptorul cu microunde sau direct la flacara aragazului, se pun 2 linguri din sosul de smantana si usturoi, bucatele de piept de pui si legume. Se infasoara sau se serveste ca atare, pe o farfurie. Nu mai punem si cartofi prajiti, vine vara si trebuie sa aratam bine la plaja :) Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii