Mai intai pregatim carnea: taiem pieptul cubulete mici, punem 2 lg ulei, sare, piper, curry(umpic mai mult, da gust bun) si boia, dupa gust si punem carnea la frigider pt 30 de min.
Intre timp pregatim cruditatile. Rosiile le taiem in jumatate si dupa felii, castravetii felii, ceapa pestisori(o frecam cu putina sare ca sa dispara din iutime) si salata verde o taiem fin.
Punem carnea intr-o tigaie non-aderenta, si o prajim pana devine rumena si crocanta.
Sosul picant de rosii il preparam dintr-o jumatate de cana de bulion si cu chili. Le fierbam pana scade apa din bulion si rezulta un sos mai gros.
Prajim cartofii in ulei incins.
Cand toate sunt gata, ne apucam de impachetat bunatatile noastre. :D
Lipiile le incazim la cuptorul cu microunde cateva secunde.
Lipia o ungem cu o lgta de sos de rosii, punem din cartofi, carne, salata, rosii, castraveti murati, ceapa si stragem bine la mijloc.
Fie impungem cu o scobitoare la mijloc, fie punem o folie de aluminiu la un capat.
Puteti sa adaugati si maioneza sau sos de usturoi.
Gustul este....o nebunie!!! :D
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii