Mai intai pregatim carnea: taiem pieptul cubulete mici, punem 2 lg ulei, sare, piper, curry(umpic mai mult, da gust bun) si boia, dupa gust si punem carnea la frigider pt 30 de min.
Intre timp pregatim cruditatile. Rosiile le taiem in jumatate si dupa felii, castravetii felii, ceapa pestisori(o frecam cu putina sare ca sa dispara din iutime) si salata verde o taiem fin.
Punem carnea intr-o tigaie non-aderenta, si o prajim pana devine rumena si crocanta.
Sosul picant de rosii il preparam dintr-o jumatate de cana de bulion si cu chili. Le fierbam pana scade apa din bulion si rezulta un sos mai gros.
Prajim cartofii in ulei incins.
Cand toate sunt gata, ne apucam de impachetat bunatatile noastre. :D
Lipiile le incazim la cuptorul cu microunde cateva secunde.
Lipia o ungem cu o lgta de sos de rosii, punem din cartofi, carne, salata, rosii, castraveti murati, ceapa si stragem bine la mijloc.
Fie impungem cu o scobitoare la mijloc, fie punem o folie de aluminiu la un capat.
Puteti sa adaugati si maioneza sau sos de usturoi.
Gustul este....o nebunie!!! :D
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii