Se condimenteaza pieptul de pui si se lasa la frigider o ora.
Se piseaza cateii de usturoi, se freaca cu putina sare si ulei pana capata consistenta unei maioneze, se adauga iaurtul si castravetele dat pe razatoarea mica si scurs de zeama. Se da la frigider cel putin o ora.
Carnea se taie bucatele si se prajeste in cat mai putin ulei. Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc. Varza se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, ulei si zeama de lamaie, iar castravetii se taie feliute subtiri. Langa se serveste sosul tzatziki care inlocuieste cu succes maioneza.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii