Varza o taiem fin cu cutitul sau o dam pe razatoare , rosiile le feliem subtire , salata o rupem bucatele mici , potrivim de sare si piper apoi amestecam bine compozitia . Preparam sosul din iaurt si usturoiul pisat . Pulpele dezosate se condimenteaza cu 1 ora inainte de a fi pregatite . Se pun intr-o tigaie antiaderenta la foc mediu sprea mare , fara ulei . Cand sunt gata , se taie bucatele mici cu cutitul .
Se pune lipia pe o farfurie intinsa , se adauga deasupra carnea tocata , legumele , sosul si se ruleaza .
Aceasta shaorma este un deliciu . Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii