Luati 1 lipie libaneza (se gasesc in comert la pachet de 10),o ungeti cu maioneza , dupa careincepeti sa puneti cate putin din fiecare umplutura: carne de pui, cartofi prajiti, salata verde si varza tocata, bucatele de rosii si frunze din patrunjel. Daca sunteti amatori de gusturi picante, adaugati si un ardei iute murat.
Mai adaugati sosurile care va plac: ketchup, sos de usturoi sau alt sos preferat, eu am folosit doar ketchup pe langa maioneza. MAi puneti condimente daca este necesar: sare, piper macinat, ardei iuti macinati, etc.
Rulati shawoma si impaturiti capatul din partea inferioara, dupa care infasurati partea aceea cu putina folie de aluminiu, ca sa stea bine legata.
Astfel shaorma este gata si o puteti manca repede inainte sa se raceasca carnea si cartofii.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii