Intr-un bol mare se bate laptele cu iaurtul si lingurita de miere la tel sau cu un mixer. Separat se paseaza capsunile cu o furculita, iar pasta obtinuta se adauga peste iaurtul cu laptele batut bine. Se incorporeaza bine timp de 2-3 minute, se adauga feliute de banana taiate putin mai groase. Daca aveti un blender se pun toate ingrendientele intr-un bol si de paseaza bine pana se obtine o pasta omogena.
Se pun in pahare, se orneaza cu menta verde si feliute de banana si se serveste imediat.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii