Intr-un bol se amesteca iaurtul si inghetata.Pentru a ne a sigura ca va deveni o compozitie fina folosim mixerul pana se topeste inghetata.Taiem sau sfaramam batonul de ciocolata...dar sa nu devina praf pentru ca bucatelele sa se simta in bautura.Dupa ce am amestecat aceste ingrediente se introduce compozitia la frigider timp de 10 minute.Intr-un pahar,pe jumatate plin cu lapte se adauga, dupa gust cantitatea dorita de iaurt si inghetata, se amesteca cu o lingurita si se serveste imediat.
Observatie:In loc de baton Kit Kat se poate folosi oricare baton de ciocolata.La fel si la inghetata.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii