Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja.Se scurg,se curata,se fac piure si se amesteca cu 2 oua,faina si putina sare.Se omogenizeaza bine si se lasa deoparte.
Intre timp se pregateste umplutura.Sunca,pastrama si salamul se taie cubulete,se trag putin in 2 linguri de ulei,se adauga putin apa si sare si se lasa la foc mic timp de 5 6 min.
Intr un vas aparte se amesteca cele 4 oua cu smantana,laptele si parmigiano.Se sareaza,se pipereaza si se omogenizeaza bine.
Se unge cu ulei o tava si se tapeteaza cu faina.Ca baza punem compozitia de cartofi,deasupra se pune salamul,sunca,pastrama si mozzarella taiata cuburi sau sfaramata cu mainile,iar la urma punem sosul obtinut dim oua ,lapte,smantana si parmigiano.
Se da la cuptor la 180 grade timp de 30 35 minute.
Inainte de a servi lasati sa se odihneasca 10 minute.
Pofta mare!!!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii