Sfeclovnic Rusesc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0.5 kg sfecla rosie
  • 150 - 200 g smintina
  • 1 lingura otet
  • 3 linuri faina
  • 2-3 catei de usturoi tocat
  • 1.5 - 2.5 l de bulion sau 3 cuburi de Galina Blanca
  • 2 - 3 linguri de patrungel sau alta verdeata
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Sfecla se da prin razatoare mica si se pune in bulion si adaugam otetul. Dupa 10 min. de fierbere dizolvam faina cu smintina in 500 g apa si o turnam peste continutul din oala. Lasam 5 min. si adaugam usturoiultocam. Mai lasam 5 min. apoi stingem focul, punem verdeata si acoperim oala. Peste 10 min. putem servi sfeclovnicul

Pofta Buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise