Sfecla se curata si se taie in jumatate si apoi pe lungime, in asa fel incit sa poata fi data pe razatoarea mare.se pune la fiert.se pune apa doar atit cit sa o acopere.
dupa ce s-a fiert se da pe razatoarea mare.in apa in care s-a fiert,se aduga sare,zahar si otet dupa gust si se da in clocot.compozitia se pune peste sfecla si se lasa sa se raceasca.se poate adauga hrean ras.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii