Se amesteca intr-un vas apa, zaharul si zeama de lamaie si se lasa sa stea 2 zile. Apoi se da in clocot amestecul.
Apoi se da focul mic si se firebe incet pina se ingrosa siropul. Siropul este gata cind pe spatele lingurii se lipeste o pelicula subtire. Se adauga apa de trandafiri si se mai fierbe la foc mic 2-3 min. Se lasa siropul sa se raceasca in vas. Apoi se toarna intr-un borcan care se inchide ermetec. Se depoziteazaintr-un loc racoros si se pastreaza la frigider dupa prima folosire.Se serveste in apa rece cu cuburi de gheata.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii