Intr-o cratita medie, puneti apa si zaharul si fierbeti la foc mediu pana ce zaharul se dizolva.
Intr-un blender, pasati ananasul cu tot cu siropul din conserva pana ce devine o crema fina. Transferati intr-un vas de metal si adaugati siropul, sucul de lamaie si sucul de portocala, plus coaja de lamaie. Puneti in congelator pana se intareste putin, dar sa nu fie inghetat total.
Procesati inca o data amestecul in blender sau cu mixerul de mana pana ce devine foarte fin. Puneti amestecul in congelator pana ce devine ferm, pentru inca 2 ore.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii