Serbet de ananas si portocale

Ingrediente

  • ½ ceasca de apa
  • ½ ceasca de zahar
  • 2 cesti de suc de portocale
  • 1 lingura de suc de lamaie
  • 1 conserva de compot de ananas (bucati de ananas)
  • 2 lingurite de coaja de portocale

Mod de preparare

Intr-o cratita medie, puneti apa si zaharul si fierbeti la foc mediu pana ce zaharul se dizolva.

Intr-un blender, pasati ananasul cu tot cu siropul din conserva pana ce devine o crema fina. Transferati intr-un vas de metal si adaugati siropul, sucul de lamaie si sucul de portocala, plus coaja de lamaie. Puneti in congelator pana se intareste putin, dar sa nu fie inghetat total.

Procesati inca o data amestecul in blender sau cu mixerul de mana pana ce devine foarte fin. Puneti amestecul in congelator pana ce devine ferm, pentru inca 2 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise