Daca este intreaga ,sepiei i se taie capul si se scot intestinele.Se spala in multe ape pana cand este indepartata toata cerneala.Corpul se taie in inele,iar tentaculele daca sunt prea lungi se injumatatesc.Se pune intr-un vas 1 cana cu apa la fiert impreuna cu un praf de sare si o lingurita de otet.Din momentul in care clocoteste se introduce sepia si se lasa un minut sa clocoteasca.Se scurge de apa.Legumele spalate se pun intr-un vas impreuna cu uleiul si 4-5 linguri de apa.Din momentul in care apa fierbe,legumele se lasa sa se soteze aproximativ 3-4 minute la foc viu.Se aduaga sepia si sosul de soia.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii