Se incinge gratarul. Se pune costita si rosiile cu partea taiata in sus pe gratar. Dupa 5 min se intoarce costita pe cealalta parte si se lasa inca 5 min pina acesta devine crocanta. Intre timp, se zdrobesc avocadoul su furculita si se amesteca cu sucul de lamaie si boia. Se asezoneaza cu sare si piper. Se prajeste painea pe gratar sau in toaster apoi se unge cu piure de avocado folosid o lingura. Se aduga rosiile, costita si se serveste.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii