Scrumbie coapta. Cu o zi inainte curatam scrumbiile-se pot curata chiar daca sant putin congelate le spalam si le saram cu sare groasa si in burta si le lasam intr-un castron.
Cu o zi inainte curatam scrumbiile-se pot curata chiar daca sant putin congelate le spalam si le saram cu sare groasa si in burta si le lasam intr-un castron la frigider ptr 24 de ore sau cel putin o noapte.
A doua zi le spalam bine de sare si punem in fiecare scrumbie in burta usturoi foaie de dafin enibahar si 2-3 felii de lamaie invelim in folie de aluminium fiecare scrumbie si coacem la 180 de grade 15-20 de minute invelita si inca 10 minute dezvelita de aluminium. Se lasa la racit dupa care se pot taia felii si de sevit cu mamaliga rece si ceapa zdrobita.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii