Scrob de rosii cu parmesan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii mediane,
  • 4-5 oua,
  • Sunca York,
  • Salata verde,
  • Parmesan,
  • Ulei de masline,
  • sare si piper.

Mod de preparare

Se taie rosiile cubulete si se pun la prajit.

Separat se bat puale bine.

Se adauga ouale in momentul in care rosiile sunt bine prajite.

Separat, intr-o farfurie se pun cateva frunze de salata verde si una, doua felii de sunca.

Se adauga scrobul de rosii pe deasupra, si se rade putin parmesan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise