Cureți ceapa, o toci mărunt și o călești in ulei. Cand
s-a rumenit ceapa, adaugi ficatul curățat și tăiat
bucăți mai mari. Il prăjești 2-3 minute, apoi stingi
cu apă și lași să fiarbă inăbușit, cu capac, pană se
inmoaie ficatul. Separat, bați ouăle cu smantana și
le adaugi peste ficat, cand acesta este gata. Mai lași
scrobul pe foc cateva minute, timp in care amesteci
continuu și sărezi după gust. E bun numai cat e
cald, eventual cu murături
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii