Amestecăm făina praful de copt, zaharul și esența de vanilie apoi punem untul tăiat cubulețe și amestecăm pină avem o compoziție nisipoasă. Punem căpșunile și stafidele si le amestăc ușor cu mina apoi adăugăm laptele bătut și cu ajutorul unei spatule amestecăm compoziția pina se leagă toate. Trebuie să vă spun că nu trebuie să atingeți prea mult aluatul și chiar dacă vi se pare moale, așa trebie să fie.
Infăinați bine blatul de lucru și cu ajutorul mainilor intindeți o foaie groasă de aprox. 5cm și o tăiați cum vă place...Dați tava la cuptor la 200”C incins in prealabil,pentru 7-9 minute pină cresc frumos și se rumenesc un pic pe margini. Rezultatul final: o minune de pâinici un pic dulci care merg perfect alături de o ceșcuță cu cafea ori ceai...
Pentru mai multe poze și detalii vă invit pe blogul personal:
http://bakedtreats.wordpress.com/2014/05/28/wholemeal-scones-with-strawberry/.
Spor, dragii mei și zile senine!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii